2015. szeptember hónap bejegyzései

HOUG Szakmai nap 2015

Az október 7-én megrendezésre kerülő HOUG Szakmai 2015-ön a DMS Consulting két önálló előadással is megjelenik. “Adatvagyon kezelés és a metaadatok” címmel Gollnhofer Gábor tart egy rövid bevezetőt az adatvagyon kezelés és ezen belül a metaadat kezelés világába, és bemutatja az Oracle Enterprise Metadata Management megoldását. Míg a “Data Vault alapú adattárház fél óra alatt” című előadásban Döbrönte Zoltán beszél a Data Vault modellezésről, az adattárház tervezés és fejlesztés automatizálásról, és bemutat egy olyan megoldást, amivel nagyon gyorsan és jó minőségben lehet adattárházat tervezni és fejleszteni.

A Szakmai nap programja a HOUG oldalán elérhető, a részvételhez előzetes jelentkezés szükséges.

Kollégáink a Szakmai napon az előadások közötti szünetekben, és persze utána is szívesen állnak rendelkezésükre az adatvagyon kezelés, adattárházak és üzleti intelligencia rendszerek, és a metaadat kezeléssel kapcsolatos kérdések megbeszélésére.

Az előadások és a workshopok anyaga a résztevők számára a konferencia oldaláról letölthetők lesznek. A DMS Consulting előadás és workshop anyaga pedig a Letölthető anyagok között is elérhetők.