Oracle partnerség

A DMS Consulting Kft., az adattárházak, adatvagyon kezelés és metaadat kezelő rendszerek elismert szakértője, 2015.04.12-én partneri megállapodást kötött az Oracle-lel, az adatbáziskezelés, adattárház, adatintegráció és big data megoldások vezető szállítójával.

„Az Oracle-lel való partnerségben fontos számunkra, hogy ügyfeleinknek olyan megoldásokat tudjuk javasolni és kialakítani, melyek napjaink csúcstechnológiáját képviselik”, nyilatkozta Döbrönte Zoltán a DMS Consulting ügyvezetője. „A DMS Consulting és az Oracle együttműködésében az adatvagyon kezelés és adatintegrációs megoldások bevezetéséhez kapcsolódó szolgáltatások kiemelten fontosak, ezek olyan területek, melyeken együttműködve komoly értéket tudunk nyújtani ügyfeleink számára.”

Az együttműködés ugyanakkor nem jelent kizárólagosságot egyik fél számára sem, a továbbiakban is üzletileg és jogilag független szereplők.

A DMS Consulting az Oracle szerteágazó termékpalettájáról különösen az Oracle Enterprise Metadata Management 12c metaadat kezelő megoldással és az Oracle Data Integrator ETL eszközzel kapcsolatos tanácsadásra és fejlesztésekre fog koncentrálni.

Az Oracle név, logó és az említett Oracle termékek, valamint azok logói az Oracle Corp. és/vagy leányvállalatai védjegye.