Budapest Data Fórum előadás és workshop

Az idei Budapest Data Fórum 2015-ön a DMS Consulting 2015.06.04-én egy önálló előadással (Rövid bevezetés az adatvagyon kezelésbe – Gollnhofer Gábor) és a konferencia zárónapján, június 6-án, a magyar adattárház „szcéna” két másik prominens szereplőjével (Arató Bence és Fekszi Csaba) közösen egy egész napos workshoppal (Adattárházat egy nap alatt) fogjuk képviseltetni magunkat.

A konferencia programja a budapestdata2015.sched.org oldalon elérhető, a workshopra előzetes jelentkezés szükséges, amit szintén a Budapest Data Fórum 2015 honlapján lehet megtenni.

Kollégáink mind az előadások közötti szünetekben, mind a workshop napján és persze utána is szívesen állnak rendelkezésükre az adatvagyon kezelés, adattárházak és üzleti intelligencia rendszerek, és a metaadat kezeléssel kapcsolatos kérdések megbeszélésére.

Az előadások és a workshopok anyaga a résztevők számára a konferencia oldaláról letölthetők lesznek. A DMS Consulting előadás és workshop anyaga pedig a Letölthető anyagok között is elérhetők.